amazingsaturdaynight


grym lördagkväll igår. vi samlades hela laget nere vid älven på öbacka och käkade pizza och annat gott och drack öl och vin i solen fram till klockan åtta ungefär, sedan bar det av in i stan till nina och där fortsatte festen till halv 12 för att avslutas på tjärhovsgatan vid klockan 02.00. alldeles perfekt. +30 grader ute och solsken heela jävla dagen, amazing!!

här kommer en bild på oss allihopa vid älven. mer bilder från lördagskvällen kommer imorgon :)


have2havesomeshoes




Bilden kommer från have2have.se
- dessa två älsklingar har jag beställt från have2have.se kommer i början av nästa vecka, KÄRLEK!
3cm platå och 12,5cm klack!!

idag har det varit jobb och träning på agendan, sedan en middag hos la familia. kände verkligena att jag behövde unna mig någonting så självklart, tjej som jag är så har jag uppmuntrat mig själv med att klicka hem 2 par pjukker. finns få saker på denna jord som är så underbara som ett par riktigt snygga nya skor. de är dem som gör skillnaden.

jag har bestämt mig för att ställa mig i kö någon fredag på "drop-in" för gaddning. jag ska skriva BE STRONG över insidan av handleden. klyschigt kanske, men det är pepping för mig själv, behöver verkligen påminna mig om det oftare.

eiffeltornörhängen




vann just dessa godingar på tradera! coola va? ska ta bort stjärnorna. 18kr, lätt ett värt köp!

andtheghostisfollowingus




våra snygga bortamatchställ!


har inte haft ork för att blogga just för tillfället... mycket träningar, mycket matcher och mycket att tänka på. vill bara att poletten ska ramla ner och allting ska klaffa, vi kan ju men det känns som att det är ett spöke som förföljer oss till varje match.

som sagt, jag är dålig på att blogga just nu. när solen är framme sitter jag hellre ute och njuter med en glass i handen, sommaren är fan påväg!

sommartipsfrånmonki




finns i färgerna beige/grå/blå rutig (ovan), beige och marinblå


dessa snygga blazers som finns på monki alltså. ett bra sommartips till er alla. tänk att dra på sig en schysst blazer i svalt linnematerial under sommarkvällarna på uteserveringen på TC, och bara allmänt ha som sommarjacka. prisvärda är dom också, AV RANG. själv äger jag den rutiga i bilden ovan.

kommer mer tips från monki imorgon. nu är det sängen.

ihaverippedmytights




hålet i tightsen blev när jag drog på mig dom i morse, s*tan!! hate when it happens...

idag har det varit en väldig skön dag. började med träning imorse, sedan jobb på monki och efter det middag hos mitt ena päron och avslutningsvis födelsedagsfirande och eurovision hos söta hannie.
har inte bloggat på några dagar, har bara inte haft orken. har kännt mig så jävla trött och hängig sista dagarna, vet inte vad det beror på..... creeeeeeepy.

imorgon är det match mot vasalund på dragon 1
. kom och stötta vettja.
nu är det sängen som gäller för forssan... om jag ska orka hålla ögonen uppe imorgon, vilket jag typ måstat kämpa med hela j*vla dagen.
kisses

nocashnonewthings




this is how i have looked today... simple simple. if you don't have alot of cash you need to play with what you have in your closet and make it different from time to time...

noleafesonthetrees




en bild tagen för ca ett år sedan i gammliaparken. löven ligger fortfarande kvar på marken...


sjukt va kort hår jag har på den här bilden, rätt så nyklippt var jag där faktiskt. nu ska jag iväg och jobbajobbajobba.. outfit kommer senare. efter jobbet = träning. hoppas ni får en bra dag biatches.

yourhotandyourcold




hot and pink lipstick.. lyser starkt. i like it.. det är kul att vara annorlunda. skulle dock vilja hitta en nyans som inte är lika mörk som denna, lite lite ljusare. (den ser mörkare ut i verkligheten än på bilden). när jag får pengar nästa gång så får jag gå och prova. eller är det kanske någon som har något bra tips på rosa läppstift? det jag har på mig är från NOUBA.

har just gjort min 5e intervju till umeå södra bloggen (klicka här för att komma dit). ska finnas en intervju med alla spelare i laget. sedan har jag gjort en intervju med vår f.d amerikanske spelare 08 jennifer nobis som kommer komma ut i veckan, håll utkik! nu är det sängen.
natti.

jagochrumpnissarna4evaaa




fick en grym kommentar av "Anonym" som påstår att jag ser ut som en av Rumpnissarna i Ronja Rövardotter. Det tyckte jag var jävligt roligt, och se på fan, lika som bär! Med tanke på att jag också typ är en pygmé så förstår jag att det kan vara svårt att se skillnad på mig och en av de verkliga rumpnissarna när vi passerar på gatan.

Kanske är det så att jag rymt från mattisskogen och rumpnissegrytet? Det kommer ni förmodligen aldrig att få svaret på, moahaha!

mylipsarehotpink


såhär ser jag ut idag när jag alldeles strax ska dra iväg på monki och jobba.. jeansjacka från secondhands barnavdelning, tischa från MQ och scarf från H&M.. älska min leopardscarfs.. can't be without it. efter jobbet är det direkt på träning som gäller. mina nya arbetspjukker är på som jag fått.. riktigt nice.

att det redan är onsdag, veckorna bara flyge förbi, vad hände med april? jag hann inte med alls.. snart är väl sommaren över och vintern snart tillbaka, fuck! nae, nu är det dags att börja trampa på gula faran in mot schtaaan.
vi hörs ikväll!




alookatourapartment


har fått förfrågan på detta så nu gör jag det.

här kommer lite bilder som jag tagit när våran lägenheten var helt klar. vi flyttade in här 1 mars, och efter endast 2 veckors hårt slit så har vi förvandlat den till vårt alldeles egna krypin. en ca 70 kvm stor 2,5a centralt i stan i Umeå i ett hus som byggdes 1890. alltså ett väldigt gammalt hus. vi har en supermysig kakelugn i sovrummet och stora härliga fönster i alla rum. enjoy!






acoffeebymyselfinthesun


me drinking a cup of coffee in the sun on our backyard... this is the sweetness of life






mynewsneakerzzzzzzzzz




ny new sneakers from DNA, the brand is Duffy, half price 199:-
snacka om fynd! nu är det bara att invänta mina converse från malaysia som pappa tar med sig när han kommer hit med sin familj till sverige. tänka sig att det var över 2 år sedan jag träffade pappa och syskonen där senast, craaazzzzyyy. det gör nästan ont i magen så mycket jag längtar tills dom kommer. bara att räkna ner dagarna nu till den 7 juni då dom kommer till umeå, snart 1 månad kvar bara..
EXCITED!

minälskademonkitröja





min älskade håliga tröja från monki, gladiatorsandaler från wedins och solglajjor även de från monki. väldigt simpel stil idag, tröjan ska ju ändå av och magen ska solas!

ska precis ge mig ut för att sätta mig någonstans i solen med en kaffekopp och singoallakex och bara njuta av livet en stund. kanske ska ta mig ut och fota idag också, inte en dum idé. maria kommer hem om några timmar och då kanske jag kan ta med mig min modell och fara ut på photomission! lediga dagar måste njutas av, trots att jag helst av allt vill och måste jobba.

don't make your life to even more of a mess....

thenakedtruth


fullt ös hela dagen. har haft massa ärenden idag som jag uträttat. fått ett par nya pjukker också att jobba i. sneakers med platå och kilklack, är så nöjd med dom. eftersom jag är så short så måste jag ha ett par sköna "heels" att jobba i så jag når allt på hyllorna och på lagret. hemskt att det är så ändå. räcker man bara 156cm över marken så får man ta det. så "sneakersheels" var en j*vla kung lösning på problemet. bilder på skorna kommer imorgon!

har fått en fråga också om hur jag fick jobbet på monki.
svar: när jag fick vet att monki skulle öppna i umeå så hörde jag av mig till högsta hönset inom monki och huvudkontoret i sthlm. där frågade jag efter en adress och ett telefonnummer till den som är ansvarig för anställningen av personal till butiken här i umeå. jag fick infon jag behövde och skickade mitt CV dit. fick komma på en intevju, och dagen efter fick jag besked om att jag fått jobbet!

the naked truth about me. totalt nyvaken 3 min innan fototna är tagna... så så ser jag ut osminkad, okammad och ostylad. myste hela morgonen med vår lilla ögonsten till katt, pussy




andthenitsmondayagain


måndag igen, veckorna bara rusar förbi. 3-1 seger igår mot älvsjö i sthlm, fett nice! vi spelade grymt bra i andra halvlek och bara löpte sönder motståndet. kändes så jävla skönt under hemresan med en 3poängare i bagaget. idag är det inget jobb för mig, trist... hade hoppats på att bli inringd inom kommunen idag, men icket.
helgen har varit j*vligt skön.. fika längs älven, promenad, träning, match, lite jobb, solsken och glass på balkongen.

här kommer lite bilder från i helgen när vi var och fikade längs älven. än så länge så driver det isflak längs umeås älv, lär inte bli premiärdopp än på ett tag...






dagsföravresamotsthlm




detta är hur vi reser i umeå södra
.. blå ziptröja, nice. fortfarande en grym förbättring motför förra året men ändå, hade vi haft ett bättre märke på matchkläderna än umbro så hade det mesta annat kunnat vara snyggt också..

nu är det snart dags för avresa mot sthlm och match mot älvsjö aik ff. är så jävla taggad på en 3 poängare och jag ska äntligen få lira yttermittfältare igen så nu ska det utmanas och göras mååååååååål. grrrrr, biter i taggtråd. nu kommer snart mina räddande änglar i laget och hämtar upp mig. håll tummarna för oss idag.
so long

greytanktopwithapocket




såhär såg jag ut ikväll, basic och enkelt. grått oversizelinne från MQ med en ficka på bröstet. det är killen i mitt livs linne, så jäkla snyggt det är alltså. to die for för en ynka liten slant. måste åka själv och köpa ett i varje färg. vitt, svart och grått. thats me, a girl with no colours? hell.

och satansjävlakuk... for in till festen som killen i mitt liv var på ikväll med maria för att säga hej till folket och sedan fara hem och ladda inför matchen imorgon, men då är det så att någon spiller rödvin över heela min rutiga blazer (se inlägget nedan) från monki! j***SDFSD*FDHG*HJxcvsdf*SDFGS*V*AD*FSDG* är allt jag får fram. mitt bästa köp ever, ruined?
hur fan får man bort rödvinsfläckar effektivt? help me!

imorgon är det match mot Älvsjö AIK i sthlm, avresa ca 10.15 typ från flyget. känner att det blir 3 pinnar imorgon alltså. ska lägga upp en bild imorgon där jag visar hur våra "resekläder" ser ut med laget, fett snyggt alltså. naaat.
godnatt folket

* Följ min blogg med bloglovin

thislovelycheckedblazer




jajemensan, min älskade rutiga blazer från monki som jag kommer bära dag som natt i sommar, urskön! den finns även i marinblå och i beige för er som är intresserade. och nu är det träning snart följt av jobb. blir nice. sedan kanske se uik ute i vårsolen? känns som en riktigt varm sommardag idag utomhus, nice som hell!

ääääälska luggen också, fan va värt att jag gjorde de. impulser är det bästa!

thisisf*kinginspiration




förundras verkligen över hur länge jag kan sitta på lookbook och bara kolla och njuta av gymma outfits och grymma bilder. fantastisk sida det där. är fortfarande supernöjd med luggen "a la lady gaga" af rang!! spikrak, fyllig och pecis som jag föreställt mig i huvudet. maria är en stjärna.

nu är det dags för sängen, träning imorgon 10-11.30 sedan jobb 12-16.
godnight my angels.

ihavedoneabang!!




hej folket, jag har blivit med lugg alleles nyss. goaste maria gjorde den. bilden tagen nyss. nu ska jag vidare.
skriver mer ikväll!

summerisonitsway




såhär såg jag ut under dagen igår. har hittat kääärlek till de nya tightsen med dragkedja i sidan.

en skön kväll med grillning, skönt umgänge och lite gitarrsång den perfekta kickoffen på sommaren. minus att det är så s*tans kallt här i umeå jämt. fotade lite granna, men hann bara med att fota kvällen inomhus. gurra har tagit fina bilder utomhus, måste fråga om han kan skicka över några.
idag skiner solen av rang och då är det läge att springa ut i det fina vädret och fota lite med maria. blir grymt.

sen så fundear jag grymt starkt på att klippa lugg. en lång tjock lugg. så jävla peppad, det är så sjukt snyggt. lite rockigare sådär. i need to do it. men who the hell kan göra det NU? vågar man göra det själv? help me!

RSS 2.0