alltidsömnigaögon...




haha, vad fan är det med mina ögon på kort jämt? dom ser så jävla sömniga ut?
lite grön/sotig makeup idag.. kul att leka med färg. imorgon blir en låååång dag. först träning 09.30-11.00, sedan jobb 12-16, sedan en bilfärd med några tjejer i laget till sthlm för att spela match på söndagen. sedan bär det hem igen. skulle så gärna vilja stanna i sthlm en dag extra när jag har min bil där nere, men inte den här gången. får bli någon annan gång helt enkelt.

längtar efter min 88 colour makeup palette. (se tidigare inlägg). några undrade vad jag gav för den. 150kr fick jag betala med gratis frakt. SJUUKT värt.

jagvillboisthlm



love my pink heels från have2have.

jag vill bo i sthlm, jag vill bo i sthlm, jag vill bo i sthlm.
vill göra någonting annorlunda, vill..... också göra något annat, som alla andra gör?
fattar ni vad jag menar?
att känna sig låst, precis där man är.. utan att kunna göra något.

svammel.

88colourpalette



88 colour palette som jag vunnit på tradera!!


idag vann jag 88 colour palette på tradera, jag är så jävla nöjd! nästa uppdrag är att vinna 88 colour SHIMMER palette. men nu kommer jag typ inte behöva köpa nååågon som helst ögonskugga på ett jäkla bra tag. hoppas bara att dom sitter bra.. är lite orolig för att de ska tappa färgen fort. men jag får köpa en eyeshadow primer helt enkelt ;)

thedayafterhairdo




när lockarna från gårdagen i princip fallit ur och håret står åt alla håll, då är detta den perfekta frisyren när man inte orkar börja om från början igen. skruvat på sidorna och fäst med hårnåla, sedan en slarvig knut i nacken fäst med en "osynlig" snodd. lämna två hårtåtar framme längs ansiktet. riktigt elegant att framhäva ansiktet och halsen. här är man ju ute efter den slarviga looken, så man behöver inte vara alltför noga.

har bestämt mig för att bli myycket bättre på smink från och med nu. jag brukar knappt bry mig. men det kan göra så mycket. en simpel outfit med en jäkla läcker makeup. det är sjukt roligt att exprimentera. här är någon form av smokey-eyes med nudeläppar. och ni, jag är bara nybörjare så klaga inte är ni söta :)


newoversizemonkitischa



ny tischa från monki såklart, ny minibag också det från monki. skor - have2have

superduperskön tischa från monki, är så nöjd över den. kommer bli en ny favorit som jag kommer gå runt i varje dag. en riktig slappardag idag som spenderats med tv, mys och egen löpträning. skönt att kunna göra bort det när man vill på dagen. nu är det dags för middag, det kurrar verkligen i magen, och älsklingen ha just kommit hem från norrbyskär.
nu är det "rå om varandra tid".

later!

m-kolsen




m-k är så jävla snygg. to die for.
TC igår med hannah, sofia och josefin. riktigt trevligt att träffa så mycket folk man inte sett på länge. på sommaren kommer alla fram och på vintern går alla i ide. vi kan lika gärna säga, "ses om ett år" till varandra när vi skiljs åt under de varma sommarnätterna?

2,5årtillsammans!




2,5 år tillsammans idag. tiden bara flyger förbi.

efter en god middag som älskling bjöd på så är det harry potter som gäller på bio nu!
kan det bli bättre?

chinosförbara50spänn!!!



helt sjukt billigt med chinos och för all del andra brallor hos oss på monki just nu. passar tjejer som killar och kostar ynka 50-lappen. det kallar jag REA! kom in och prova, finns många schyssta färger! förutom det har vi ju även rea på mycket annat fint. dessutom har det börja komma in en massa nyheter. mycket att se alltså ;) kom in!

vilketjävlatråkigtväder




monki all the way baby. vägrar att ta av mig shortsen trost att det är jätte tråkigt väder ute, vägrar långbrallor, inte i juli!! det är så himla trist. ingen sommarvärme längre, den var bara i början av sommaren. synd för dem som har sen semester. idag har det varit jobb och nu träning som väntar. jag och älskling skulle egentligen på gratisbio ikväll på förhandsvisningen av "sommaren med göran" men då hade vi tittat fel på biljettena, DET VAR JU IGÅR? haha blinda-joel!

kom förbi in på monki nu vettja, vi har nedsatt pris till 50kr för alla chinos!!! vilket kap! komsi

2nyablazersfrånmyrorna




den första är en "mörkrosa" en som jag föll för direkt, kul med lite färg, eller hur? sedan en riktigt schysst svart enkel puffaxlad en med snygga knappar som detaljer.
150 riksdaler för båda två
, rätt bra ändå.

ikväll var också första träningen sedan uppbehållet, skönt att vara igång igen. match på onsdag redan! fort gåré.
(notera på bilderna också min schyssta "knä-fotbollsbränna"! hahaha, man blir aldrig av med det.. damn.)

klicbarabilderfråninnansjön


 

alla bilder är klickbara!

trästockträstockträstockträstock



en sväng förbi trästockfestivalen i helgen. såg bara veronica maggio och moto boy, men det var riktigt schysst ändå.

klädd i slitna jeans - egengjorda, linne - stylebystars, blazer - monki såklart, shoes - old ones, fransväska - bianco

har varit en riktigt trevlig helg i jeppes stuga i innansjön i helgen från fredag - söndag. helgen har innehållet rövdunk, natt och dag-fiske, grillning av den fångade fisken, spel, rosé, trästock och mycket annat skoj. jätteskönt att få komma iväg från stan och göra någonting annat nu under ledigheten. imorgon är det tillbaks till full träning med laget igen, blir riktigt skoj! nu ska jag lägga mig. bilder från innansjön bjuder jag på imorgon!

reconstructedpantsfrånmonki



amanda denim pants från monki before pitcure.


lite klipp, lite rull, lite sy, ytterst lite rivjärn.




taaaadddaaaa



nöjd.
nu åker vi till holmön över dagen och njuter i stugan och bara tar det lungt. snart är ju vilan över!

fannettgammaltmonkilinneigarderoben



Skor - convese, jeansshorts - bikbok, linne - monki, blazer - monki, väska - bianco, hårband - GT

såhär har jag sett ut idag alltså. är så glad att jag hittade det här gamla linnet från monki i garderoben. hade totalt glömt bort att det fanns. sjukt snygg skärning i ryggen, den är egentligen ännu djupare men jag har knytit upp axelbanden lite. dagen har bestått av jobb, en vända på stan, mat och klippning hos mamma. nu ska jag börja med ett nytt projekt, omstyla ett par oversizeade jeans från monki till shorts. sen ska dom få möta rivjärnet också och bli lite trashade, vi får se hur det går!

kram på er!

umeåharstreetstyle


blev haffad på stan idag av nöjesmagasinets Malin som tydligen har en streetstyleblogg här i umeå. sjukt roligt att  någon tar ett sådant initiativ, finns mycket att inspireras av på umeås gator :)
här är fotot som togs iaf. tur man kan se nöjd ut.....




För att komma till streestylebloggen. Klicka här


tshirtstoreöppnariumeå!




Grattis till alla oss Umeåbor, Tshirtstore öppnar i Umeå den 1/8 i MVG-gallerian!
Sjukt roligt, och framförallt för alla killar som äntligen får en till affär ;)

2nyaplaggfrånstylebystarsrean



två plagg från stylebystars för 199:- respektive 29:-

blev som påverkad av att det var REA på stylebystars så jag slog till på dessa två. det första linnet med paljettfickorna blev jag kär i på en gång, sen klänningen för 29:- ser man inte riktigt hur den ser ut, men jag tror nog den är läcker. sedan, 29 kronor, hallå? spelar mindre roll egentligen, ett riktigt kap :).

nu blir det spännande väntan på paketet för att se om det passar!

enjävlatrevlighelghardetvarit



bild på mig och älskling för några veckor sedan.

har varit en sjukt trevlig helg. i fredags var hannah här och åt med mig och johannes, sedan kom det lite folk hit. vi spelade spel och drack och hade trevligt och gick sedan ut på TC och trädgården. igår så var det 50års partaj för gunnar på sofiehem, en riktigt lyckad tillställning. vi kom hem ca. 03.45 därifrån. idag så har vi varit hos far min och hälsat på barnen och fått riktigt gómat! nu är det sent och jag kan inte sova, jag har vridit på dygnet totalt, badbad.

vi hörs imorgon. puss!

nodarnvacation?




hatt - borsalino, linne - monki, jacka - GT, skor - have2have.se

ser ut som att det inte blir någon semester någonstans den här sommaren, j*vla *"#¤&%#¤.
får försöka hitta på någonting skoj på hemmaplan istället. åka till en stuga? visfestivalen på holmön? will see will see.. det är sjukt sent iallafall, så blir mer skriverier imorgon isånnafall.
godnatt sköna bönor.

norrbyskärärunderbart



syster kaziah, jag och syster amanda på skäret påväg ut med motorbåten.

jag vet att jag varit helt frånvarande sjukt länge, men jag har haft så mycket annat för mig. jag har umgåts med familj och vänner och försökt att ta det lungt och ta till vara på det fina vädret och dom fina stunderna med de personer som står mig allra närmast. norrbyskär är helt underbart, idylliskt. önskar man kunde få spendera längre tid där än bara 2 dagar.

imorgon är det match mot brommapojkarna iallafall, spännande. sista matchen innan uppbehållet, skulle kännas grymt skönt att gå på vila med en 3a i bagaget, håll tummarna för oss!

ska bli bättre på att uppdatera här i bloggen igen från och med nu.

RSS 2.0