workhardandgetrewarded.




det lönar sig faktiskt att jobba hårt och gå efter ditt mål, det gör det verkligen. gud vad det pirrar i min mage nu. undra vilken väg det här kommer att ta, spännande!

igår var det en fantastisk kväll på bishops arms med jobbet, middag och lite personalmöte och andra grejer. skönt att träffas utanför arbetstid också, inte alltid man får göra det. jag jobbar verkligen på världens bästa arbetsplats med världens skönaste människor, kan inte bli bättre. ni är underbara!

nu är det dags för jobb, wiho!!

lyckliglyckliglyckliglycklig!


jag är såååååå lycklig. hoppas att detta går vägen nu :) det pirrar i magen på mig. wiho!

getreadyforachange




lets get ready for a change, a big change. do something with our lives and live it to the fullest.

jäklaskönsegerigår!!



bild lånad från folkbladet.nu

länk till artikeln - Bottenlaget chanslöst mot USFF

andra derbysegern mot mariehem igår. spelades på underbara tegstunet och vinst med 4-2. stabilt och kontrollerat från minut 1 till minut 93! så jävla skönt. firade hemma efteråt med en kall öl framför sverige-finland. nu är det matchledigt i helgen och då måste det planeras något skoj, jag är nämligen ledig från jobbet också!

nä, nu ska jag göra ett ryck, ner på stan och sedan hem och städa.

ingetinternet..


hej allesammen.
sitter hos mamma nu och ska strax börja grilla, gott. vi är utan internet hemma, igen....... tydligen har glocalnets dumma modem som dom skickat pajjat. jätte frustrerande.

tänka sig, vad beroende av internet vi är idag.

monkiunderwear


wiho, det rullar på bra idag. och nu kommer äntligen de efterlängtade underkläderna ut i butiken här i umeå. kom in och kika, jättesköna och supersöta underwears i många olika färger.


RSS 2.0